home
verhuur
verkoop
contact
klantenservice
reserveren

Bezorgen en afhalen

Wij zijn bereikbaar van 8:00 uur tot 22:30 uur. Een bezorg- en afhaaltijd wordt in overleg bepaald, want is afhankelijk van onze beide agenda's.

Bezorgen binnen een straal van 10 km is gratis, daarna vragen wij een bijdrage van € 0,40 per kilometer. Dit wordt berekend over de enkele reisafstand. Dezelfde tarieven zijn van toepassing wanneer u er voor kiest de pop door ons te laten ophalen. U kunt er ook voor kiezen het object te laten bezorgen en deze zelf weer terug te brengen of vice versa.

U dient het object zelf op te zetten. Hierbij krijgt u van ons instructies. Deze instructies worden ook meegeleverd en staan op onze site gepubliceerd. Onze objecten staan in een handomdraai en zijn makkelijk te hanteren.

 

Verkoopproducten

Op dit moment werken wij nog niet met een iDEAL betalingsformule. Wanneer u binnen onze site op de button "reserveren" of "bestellen" klikt, wordt u doorgelinkt naar een pagina met contactgegevens. U kunt telefonisch of per mail reserveren. Telefonisch zullen we de reservering met u doornemen. Na het contact zullen wij u de factuur opsturen. Dit kan per post of per mail.

Na betaling van de factuur onder vermelding van het factuurnummer, kunnen wij uw bestelling verzenden via TNT post. Verzending via de post kost € 6,75 per pakket. Is het mogelijk om uw bestelling via brievenpost te verzenden? Afhankelijk van het gewicht, bedragen de kosten dan maximaal € 2,65 (tot maximaal 3 kg). Genoemde tarieven gelden voor post binnen Nederland.

U kunt uw bestelling/ artikel natuurlijk ook komen afhalen. Daarvoor maken we graag een afspraak met u. Wij zorgen dan dat uw bestelling klaar ligt.

 
   

Volg ons op:

hyves twitter

facebook_button